طرز تهیه میگو با سس کره‌ لیمویی مخصوص ذائقه سردسیری 🦐

وقتی هوا سرده، همه‌مون دلمون یه غذای گرم، خوش‌عطر و پرانرژی می‌خواد. غذایی که هم خوشمزه باشه، هم سبک، هم مغذی، و از همه مهم‌تر: توی خونه راحت درست بشه. حالا تصور کن وسط این شب سرد، یه بشقاب میگوی داغ با یه سس کره‌ای معطر و لیمویی، جلوت باشه… آدمو سر ذوق میاره، نه؟

این غذا، مخصوص کسانیه که دلشون می‌خواد غذای دریایی رو با طعمی متفاوت و گرم‌کننده تجربه کنن. با ترکیبی از کره، لیمو، سیر، زنجبیل و سبزی‌های معطر، این غذا دقیقاً مناسب ذائقه‌های سردسیریه؛ یعنی هم مقوی و پرکالریه، هم عطرش حال آدمو جا میاره.

چرا این غذا واسه روزای سرد فوق‌العاده‌ست؟
بدن ما توی هوای سرد دنبال غذاهای گرمیه که انرژی بده، گرما ایجاد کنه، و هضمش آسون باشه. کره، سیر و زنجبیل بدن رو گرم می‌کنن. میگو یه پروتئین دریایی سبکه که هم زود پز می‌شه، هم انرژی‌بخشه، هم معده‌رو اذیت نمی‌کنه. لیمو و سبزی‌های تازه هم عطر بی‌نظیری به غذا می‌دن و مزه رو کامل می‌کنن.

مواد لازم برای ۲ تا ۳ نفر 👇

 

مواد اصلی مقدار مورد نیاز
میگوی پوست‌کنده متوسط ۳۵۰ گرم
کره‌ی بدون نمک ۷۰ گرم
روغن زیتون بکر ۲ قاشق غذاخوری
سیر تازه رنده‌شده ۳ حبه
زنجبیل تازه رنده‌شده ۱ قاشق چای‌خوری
آب لیموترش تازه ۲ قاشق غذاخوری
پوست لیمو رنده‌شده ½ قاشق چای‌خوری
آویشن خشک ½ قاشق چای‌خوری
جعفری یا ترخون تازه خردشده ۲ قاشق غذاخوری
نمک دریایی به مقدار لازم
فلفل سیاه تازه آسیاب‌شده به مقدار لازم
فلفل قرمز (اختیاری) کمی

 

مواد جانبی برای سرو مقدار مورد نیاز
سیب‌زمینی کوچک ۳ عدد
سبزیجات بخارپز (بروکلی، هویج، لوبیا سبز) به دلخواه

 

طرز تهیه‌اش آسونه، ولی طعمش حرفه‌ایه!

اول از همه میگوها رو خوب تمیز کن. پوست و روده‌ش رو بگیر و بشور. بعد با یه قاشق روغن زیتون، نمک، فلفل، سیر و زنجبیل ماساژش بده. بزارش ۱۵ دقیقه تو یخچال تا طعم‌ها به خوردش برن.

حالا بریم سراغ سس. توی یه تابه کره رو ذوب کن. وقتی کمی ذوب شد، سیر رو بریز توش و یه دقیقه تفت بده تا عطرش بلند شه. بعد آب لیمو، پوست لیمو، آویشن و فلفل رو اضافه کن. چند دقیقه بجوشه تا یه سس غلیظ و براق درست شه. در آخر، سبزیجات خردشده رو بریز توش و خاموشش کن.

یه تابه دیگه داغ کن. یه کوچولو روغن زیتون بریز. حالا میگوها رو بنداز توش. هر طرفش حدود ۲ دقیقه بیشتر نپزه. بعد که آماده شد، بریز تو سس کره‌ای و یه دقیقه روی حرارت کم بزار تا میگوها مزه‌دار بشن.

سیب‌زمینی‌ها رو بخارپز یا آب‌پز کن. اگه خواستی کمی هم کره و نمک بزن روشون. سبزیجات بخارپز مثل بروکلی و هویج و لوبیا سبز هم کنار غذا خیلی خوب می‌شینن.

پیشنهاد مخصوص سردسیری‌ها 🍋
برای یه تجربه گرم و خاص، این غذا رو با یه دمنوش دارچین و زنجبیل یا چای سبز بخور. اگه نون بربری یا سنگک برشته هم کنارش باشه، یه شام شیک و دلچسب خواهی داشت.

میگو بخوای، باید تازه‌شو بخری!
برای اینکه طعم واقعی دریا رو توی غذا حس کنی، باید میگوی تازه بخری. ما توی المزه بهترین میگوی تازه جنوب رو مستقیم از تولیدکننده برات می‌فرستیم. بدون واسطه، با قیمت منصفانه و بسته‌بندی امن. ✨

ارزش غذایی این غذا چیه؟
این غذا فقط خوشمزه نیست، پرخاصیته:

  • سرشار از پروتئین سبک و سالم
  • امگا ۳ مفید برای قلب و مغز
  • ویتامین D و B۱۲ برای انرژی و خلق‌وخو
  • آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی از سیر و زنجبیل
  • طبیعت گرم و مقوی برای فصل سرد

نسخه گیاهی هم می‌خوای؟
اگه گیاه‌خوار هستی، می‌تونی به جای میگو از قارچ صدفی یا توفوی مزه‌دار استفاده کنی. سس رو با کره گیاهی درست کن. البته میگو طعم و خواص خاص خودشو داره که جایگزین نداره!

ما کنار میگو، کلی سبزی خشک و چاشنی خفن هم داریم. همه‌چی با یه کلیک میاد دم در خونه‌ت.

جمع‌بندی آخر
این غذا انتخاب فوق‌العاده‌ایه واسه وقتایی که دلت یه چیز متفاوت، گرم، سالم و شیک می‌خواد. از اون غذاهاست که هم راحت درست می‌شه، هم میز شام رو خاص می‌کنه. حتی برای مهمونی‌های کوچیک هم عالیه.

پس اگه دنبال یه غذای دریایی متفاوت هستی که حسابی گرم بشی و انرژی بگیری، این رسپی رو حتما امتحان کن. و فراموش نکن، میگوی تازه فقط از المزه بگیر! چون فرق طعم واقعی رو همون لقمه‌ی اول می‌فهمی 🌊

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *